Geri Getirme Büyüsü Tutmadı

Büyü yaptırmak için gelenlerin büyük bir çoğunluğu aşk acısı sebebi ile gelmektedir. Sevgilisinden ya da eşinden ayrılanlar  medyum yada aralarında çeşitli sıkıntı ve geçimsizlik yaşayanlar ve bir çeşitli çözüm bulamayanların derdine profesyonel medyumlar yetişmekte büyü ilmi yardımı ile derman olmaktadır. Aşk büyüleri insana özel olarak hazırlanmaktadır ve yapılır. Birine yapılan büyü bir başkasına tutmaz. Aşk büyüsü yapmak uzman medyumlar için oldukça kolay ve kolaydır. Her ne kadar emek istese de üstün yetenekleri ve ilimleri sayesinde bu onlar için birçok da zor olmayacaktır.

Birçok malzemenin kullanıldığı ve karmaşık, zor olan aşk büyüleri olduğu benzeri yapımı yoğun şekilde basit aşk büyüleri de vardır. Yapılan büyünün tesiri ve kalıcı olması yapan medyumun yetenekleri ve ilmi derecesi ile alakalıdır. Gerçek ve alanında yoğun şekilde tecrübeli medyumlar sebebi ile hazırlanan basit aşk büyüleri epey bir etkili olup, tesirli olmaktadır.

Kolay aşk büyülerinin kısa süreli olanları olduğu gibi uzun süreli ve ömürlük olanları da vardır. Bu büyü yaptırmak için gelen insanın arzuları ve amaçları medyum falları değişkenlik göstermektedir.

Kolay aşk büyüleri arasında en aşırı uygulanan ve tesirli olan ise aşk vefkidir. Aşk vefki aşk acısı çekenler, kavuşamayanlar ve geçimsizlik yaşayanlar için tercih edilip yapılmaktadır. Vefk etkili ve tesirli dua anlamına gelmektedir. Bu nedenden dolayı iyi ve konusunda uzman bir medyum tarafından yapılan aşk vefkleri etkili olup, hayat boyu sürmektedir. Yetenekleri ve ilmi üst seviyelerde olan Medyum Oğuz hoca efendi yapmış bulunduğu tılsımlar ve dualar yardımı ile yoğun şekilde etkili vefk çalışmalarına imza atmıştır.

Yorumlar